Messuvalmennus

Messu-valmennus

Messuvalmennus, jossa opit tehokkaat messutekniikat

Bitten messuvalmennus on tiivis, elämyksellinen ja 100% powerpoint vapaa!

Kolmessa tunnissa opit tehokkaimmat keinot messuille valmistautumiseen, aktiiviseen osastotyöskentelyyn ja jälkimarkkinointiin kilpailijoista erottuvalla tavalla.

Messuvalmennuksemme räätälöidään aina valmennettavan tiimin ja yrityksen tarpeisiin. Näin varmistamme, että valmennuksesta on varmasti hyötyä kaikille.

Miten sen teemme

Orientaatio

Kaksi viikkoa ennen valmennusta sinulle lähetetään ennakkotehtävät, (joita on kolme). Ennakkotehtävät auttavat sinua messuvalmistautumisessa ja orientoivat valmennukseen.

Ennakkotehtävien vastaukset käydään läpi valmennuksen aikana. 

Ennakkotehtävien lisäksi saat messutyöntekijän oppaan, johon on koottu lyhyitä käytännönläheisiä ohjeita messutyöhön liittyen. Opas on saatavilla suomeksi ja englanniksi.

Valmennus

Messutyö on fyysisesti, henkisesti ja emotionaalisesti raskasta työtä. Tämän vuoksi valmennuksen pääpaino on käytännön harjoittelussa. Valmennus kestää 3 tuntia ja siinä simuloidaan messutyötä mahdollisimman autenttisesti.

Kertaus  

Valmennuksen teemoihin palataan sen jälkeen, kun tiimi on osallistunut messuille. Palautekeskustelun tavoite on vahvistaa tiimin tapaa tehdä tavoitteellista messutyötä. Messuprojektin hallinnasta tulee helpompaa: opittua voidaan hyödyntää seuraavan tapahtuman suunnittelussa ja toteutuksessa. 

Bitten lupaus

100% powerpoint -vapaa valmennus, jonka opit voit ottaa heti käyttöön.

Messuvalmennus

  • Orientaatio: ennakkotehtävät, messutyöntekijän opas
  • Valmennus: 3h simulaatio sis. henkilökohtaiset palautteet
  • Kertaus: palautekeskustelu messujen jälkeen

 

Messuvalmennuksen hinta

2-4 henkilöä: 1790 €
5-8 henkilöä: 3580 €
9-12 henkilöä: 5390 €

Hinnat sisältävät valmennuksen suunnittelun ja toteutuksen, valmennustilan, tarjoilut, materiaalien räätälöinnin sekä yhteydenpidon tilaajaan ja valmennettaviin. Hintoihin lisätään arvonlisävero.

Muut palvelumme

Messuliidipalvelu

Konsultointi

Juontaja

Messuosasto

041 4355 615
eija.hamalainen(a)bitte.fi
Bitte / Business Bistro Eija Hämäläinen

Y-tunnus 2806220-3

× WhatsApp