REFERENSSIT

REFERENS-SIT

Messuliidipalvelun palautteita

”Yli 90 % Eija osastolle tuomista vierailijoista oli joko potentiaalisia asiakkaita tai yhteistyökumppaneita. Haluaisin todella mielelläni varata hänet meidän seuraaville messuille.”
- Jesse Salmi

Manager, Retrofit Sales & Projects, Proventia Oy

Hannoverin messuilla oli ilo katsoa Eijan suorittamista – huippuaktiivista ihmisten ohjaamista messuständille.”

- Kimmo Korhonen

Sarjayrittäjä ja sijoittaja, ColloidTek Oy

“Eija teki loistavaa työtä ja hänen panoksensa oli todella arvokas meille ja asiakkaillemme. Hän työskentelee jämptisti, todella asiakaslähtöisesti ja kaikessa hänen tekemisessään näkyy intohimo!”
- Minna Juuti

Tapahtumapäällikkö, Business Finland

”Eija on kyllä paras Messumaestro, jonka kanssa olen tehnyt töitä! Hän ymmärsi nopeasti ratkaisumme idean ja teki briljanttia työtä tuodessaan meille laadukkaita kontakteja.”
- Matti Järveläinen

Toimitusjohtaja, ColloidTek Oy

”Messuilla Eija kertoi ratkaisuidemme hyödyistä vierailijoille ja sai monia päätöksentekijöitä vierailemaan osastollamme. Messujen jälkeen saimme excelin, jossa olivat Eijan keräämät kontaktit ja muistiinpanot. Eijalla oli paljon hyviä kehittämisehdotuksia. Jatkamme mielellämme yhteistyötämme.”
- Asko Alanen

Markkinointijohtaja, Lappset Creative

”Eija teki fantastista työtä yrityksellemme Barcelonan Mobile World Congress -messuilla, jossa hän auttoi meitä liidien luomisessa. Tarvitsemme enemmän hänen kaltaisiaan!”

- Jussi Mäntynen

General Manager, Unikie Oy

“Aivan uskomaton suoritus Eijalta ja hänen tiimiltään Mobile World Congress 2018 -messuilla! Saimme Eijalta 50% kaikista tapahtuman myyntiliideistä. Erityiskiitos kyvystä säilyttää sama suoritustaso 10h päivässä neljä päivää putkeen. Eijan pitäisi olla kaikkien yritysten messutiimissä!”

- Mika Ruostesuo

Myyntijohtaja, Boogie Software Oy

”Suosittelen varauksetta Eijaa messuille ja myynnin sparraukseen kenelle vaan.”
- Heini Wallander

Asiakkuusvastaava, Business Tampere

”6GFlagship -projektimme osallistui Mobile World Congess 2019 -messuille. Eijan avulla saimme paljon relevantteja kontakteja ja Eijan logistinen apu messujärjestelyillemme oli erinomaista. Voin lämpimästi suositella Eijaa, hän on todellinen tapahtumamarkkinoinnin ammattilainen!”

- Mika Rantakokko

Yhteyspäällikkö, Oulun Yliopisto

”Hienoa työtä Tampereen Alihankinnassa, Eija! Saimme avullasi lukemattomia liidejä, jotka muuten olisivat jääneet saamatta. Kiitos!”

- Juha Ryynänen

Myyntijohtaja, iProtoxi Oy

”Huippua liidien generointia Eijalta Hannover Messessä! Distence osallistui messuille osana Business Finlandin tiimiä. Eija teki loistavaa työtä esitellessään suomalaisia teknologiayrityksiä. Hänellä on uskomaton energia ja kyky omaksua oleelliset asiat kaikkien yritysten ratkaisuista kaikilla tarvittavilla kielillä – jospa vain itse osaisin tehdä vastaavaa….!”

- Kim Korhonen

Toimitusjohtaja, Distence Oy

“Olimme näytteilleasettajana Business Finlandin yhteisosastolla MWC18 -messuilla ja Eijan tiimi ohjasi vieraita osastollemme. Olemme osallistuneet Barcelonan messuille useana vuonna, mutta tämä vuosi oli se, kun saimme todella monta uutta liidiä ja esittelyä päätöksentekijöille. Kiitos Eija!”

- Mika Skarp

Perustaja, Cloudstreet Oy

”Eija ja hänen tiiminsä teki ainutlaatuista työtä prospektoidessaan ja tuodessaan relevantteja liidejä Suomi-paviljogin yrityksille Mobile World Congress 2018 -messuilla. Tiimin kovalla työllä oli positiivinen vaikutus Valossan messumenestykseen. Hienosti tehty!” 

- Mika Rautiainen

Toimitusjohtaja, Valossa Oy

”Ensin Eija kristallisoi arvolupauksesi ja sen jälkeen hän evankelioi sitä ohikulkeville messuvieraille. Tällä strategialla satunnaisista kohtaamisista syntyy kaikille hyödyllisiä keskusteluja – vieläpä poikkeuksellisella tahdilla. Kokemukseni perusteella voin lämpimästi suositella Eijaa!”

- Juha Holkkola

Perustaja, toimitusjohtaja, Fusionlayer Inc.

“Eijan energia ja intohimo, jolla hän yhdistää vierailijoita yrityksiin, on aivan uskomatonta! Ilman häntä MWC18 ei olisi ollut meille niin suuri menestys. Voin todellakin suositella Eijaa kenelle tahansa!” 

- Mikko Parkkila

Markkinointijohtaja ja perustaja, Radientum Oy

Messuvalmennuksen palautteita

”Olin positiivisesti yllättynyt messuvalmennuksesta. Tämä ei ollut koulutus, jossa Eija puhui ja me kuuntelimme, vaan me puhuimme ja muut kuuntelivat. Tällä menetelmällä oppii huomattavasti enemmän – vaikkakin siinä joutuu ajautumaan epämukavuusalueelleen.”
- Ari Saartenoja

Toimitusjohtaja, Radai Oy

”Eija laittoi meidät aitoon messusimulaatioon. Simulaation analysointi oli todella hyödyllistä. Se paljasti useita puutteita and auttoi meitä parantamaan liidigeneroinnin tekniikoitamme ja strategiaamme huomattavasti. Voin lämpimästi suositella Eijan valmennusta.”
- Markku Pirttijärvi

Geofyysikko, Radai Oy

Juontojen ja moderoinnin palautteita

”Mahtava yhteistyökumppani! Eija oli Proptech Oulu seminaarin moderaattori ja hän teki hyvää työtä. Seminaarin aikataulu oli todella tiukka ja keskusteluja käytiin aktiivisesti, mutta olimme silti aikataulussa koko päivän. Myös Eijan sometaidot ovat kadehdittavat. Emme olisi pärjänneet ilman hänen panostaan. Voin todella suositella Eijaa moderaattoriksi!”

- Anu Karvonen

Liiketoimintajohtaja, Kiinko

”Eija teki töitä uskomattomalla energialla ja sitoutumisella. Hän on kunnianhimoinen työssään ja hänen työpanoksensa Industry Summit 2017 -tapahtumassa oli paljon suurempi kuin alunperin odotimme. Voin suositella Eijaa milloin tahansa!”

- Tiina Haapaniemi

Toimialakoordinaattori cleantech ja teollisuus, Business Oulu

“Tein yhteistyötä Eijan kanssa Industry Summit 2017 tapahtumassa, jossa hän moderoi kierto- ja biotalouden seminaaria. Eija on idearikas ja hänen positiivinen energiansa tuo ihmiset yhteen. Eija on asiakasorientoitunut ja 100% sitoutunut tavoitteisiin. Eija on todellinen viestinnän ammattilainen ja voin suositella häntä koska tahansa.”

- Ritva Isomäki

Erityisasiantuntija, Pohjois-Pohjanmaan Liitto

Referenssit messuosastoista

 

Messeforumin referensseihin pääset tutustumaan Messefoorumin sivuilla www.messeforum.fi/referenssit/

“Eija oli uskomattoman tehokas ohjatessaan vieraita osastolle!“

– Risto Talja, Projektipäällikkö, Oulun Yliopisto

Bitten kokemus messuista

Bittellä on vuosien kokemus erilaisista messuista ympäri maailman.

Projektia

liidiä

Käyntikorttia

Kohdattua messuvierasta

AIMS Conference, Aachen

Aachen International Mining Symposia

aims.rwt-aachen.de

Alihankintamessut Tampere

Teollisuuden uusimmat oivallukset ja innovaatiot. Suomen johtavassa teollisuuden messutapahtumassa on vuosittain liikkeellä 20 000 kansainvälistä ammattilaista. Alihankinnassa kohtaavat teollisuuden yritykset, asiantuntijat ja päättäjät.

www.alihankinta.fi

Busworld Brussels

Busworld on maailman vanhin ja tunnetuin bussialan kansainvälinen näyttely. 

www.busworldeurope.org

Consumer Electronics Show, Las Vegas

Consumer Electronics Show on tavaramessut, jotka järjestetään joka tammikuu Las Vegasissa Nevadassa, ja niiden sponsorina toimii Consumer Electronics Association.

www.ces.tech

HANNOVER MESSE Hannover

  • 5,500 näytteilleasettajaa ohjelmisto-, IT-, automaatio-, energia- ja logistiikka-alalta
  • 80 foorumia tiedon jakamiseen ja verkostoitumieen 

www.hannovermesse.de

INDUSTRY SUMMIT Oulu

Biggest industrial & cleantech event of the Northern Scandinavia.

industrysummit.fi

InfoSecurity, London

Europe’s Leading Event for Information and Cyber Security.

www.infosecurityeurope.com

MAPIC, Cannes

The international retail property market event

www.mapic.com

Mobile World Congress Barcelona

World’s largest exhibition for the mobile industry, often featuring the latest technologies and innovations from major manufacturers and providers. An annual event, MWC is organized by the GSMA and is held in Barcelona.

www.mwcbarcelona.com

PropTech Oulu

Uutta liiketoimintaa ja uusia ratkaisuja. Tapahtumassa törmäytetään kiinteistö- ja rakennusalan vakiintuneita toimijoita ja lupaavia startupeja ponnahduslautana innovatiiviseen yhdessä tekemiseen ja uuden luomiseen.

www.businessoulu.com/fi/tapahtumat/uutta-liiketoimintaa-ja-uusia-ratkaisuja-proptech.html

Vectorama, Oulu

vectorama.info

Palvelumme

Messuliidit

Messuvalmennus

Konsultointi

Juontaja

Messuosasto

041 4355 615
eija.hamalainen(a)bitte.fi
Bitte / Business Bistro Eija Hämäläinen

Y-tunnus 2806220-3

× WhatsApp